Medlemsfordeler

Sixt bilutleie

Sixt er et av verdens ledende bilutleieselskaper, og er tilstede i 110 land med hele 4500 utleveringssteder.

Sixt er per i dag Norges tredje største bilutleie kjede. Vi tilbyr alt fra personbiler, SUV, 4x4, 7- og 9-setere til minibusser, varebiler og lastebiler.

Medlemsfordel, Sixt

Medlemsfordeler

Medlemmer hos Politiets Fellesforbund kan nå nyte fordeler hos Sixt i hele verden.

  • 20% rabatt på leiebil i Norge
  • 1 gratis ekstra sjåfør i Norge
  • Opptil 10% rabatt i resten av verden
  • Alle PF sine medlemmer tilbys oppgradering til Gullkort hos Sixt.

Bestill Sixtkort via Portalen og man blir automatisk linket til avtalen. For å bli oppgradert til Gullkort, send epost med kortnummer til reservation@sixt.no med forklaring at man er medlem i PF.

Logg inn med innloggingsdetaljer under førerdetaljer når man bestiller, og leien blir automatisk knyttet til Sixtkortet.

Hvis man ønsker å bruke avtalen både i Norge og utlandet må man lage to kort, eller bestille kortet på portalen for leier i Norge. Om man da skal leie bil i utlandet må man kontakte Sixt sitt bookingkontor eller reisebyrå for bestilling i utlandet.

Oppdater informasjon om Sixt sitt lojalitetsprogram finner du her.

Portal for leie i Norge (20%)

Portal for leie i utlandet (Opptil 10%)

Du kan også bestille direkte via Sixt sitt bookingkontor på tlf 815 22 466 eller epost reservation@sixt.no. Oppgi at du er PF medlem.

Kort om Sixt

Firmaet ble grunnlagt i Munchen, Tyskland i 1912, og utvider fortsatt sitt nettverk over hele verden med mobile løsninger.

Du vil finne våre sine tjenester i nesten alle store byer med beleilige stasjoner på eller nær flyplasser, togstasjoner, cruisehavner og hoteller. I Norge tilbyr vi leiebiler på mer enn 60 utleveringssteder og har over 40 års erfaring i bilutleiebransjen, med 20 års erfaring som landsdekkende kjede.

Sixt er verdens største BMW-kunde og er kjent for å tilby Premium biler i hele verden. Vi har høy fokus på at hele kundens opplevelse skal være Premium, og at vi skal tilby kvalitet i alle ledd fra service til sikkerhet.