Medlemsfordeler

Trimtex

Formet av gjørme, grus, striregn, snøfokk, motvind og motbakker er Trimtex tilpasset den nordiske råskapen. Vi er alltid ute etter å hoppe litt høyere, spurte litt fortere og finne nye veier.

Fordi det er uslåelig kvalitet som skaper de råeste resultatene!

Medlemsfordel Trimtex 2
Formet av råskap

Trimtex er en av Norges ledene leverandører av sportstøy. Vi tilbyr sportsklær for nordisk råskap og lover klær som spiller deg god!

Det unike med Trimtex er at du enten kan handle ditt treningstøy direkte i vår nettbutikk fra vår standardkolleksjon, eller ta kontakt med vår selger for å lage ditt eget design på våre produkter.

Tilbud til medlemmer i Politiets Fellesforbund

  • Rabattkoden finner du på Min Side under Medlem / Rabattkoder
  • Trimtex tilbyr 30 prosent rabatt på ordinære varer i nettbutikken.
  • PF spesialdesign tilbys 50 prosent rabatt på sykkelskjorte og shorts.. Ta kontakt med Erlend Clausen dersom det skulle være aktuelt.

Du finner nettbutikken her.

Trimtex Teamshop er nå åpen

Nettbutikken stenger 5.5.2019 med forventet levering i uke 25

Fremgangsmåte for bestilling:

  1. Klikk deg inn her for å komme til nettbutikken
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på eller «Ny konto» om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Hent passord/teamkode for innmelding – logg inn PF «Min side».
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt.

Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Uslåelig kvalitet

Vi har et av bransjens bredeste produktsortiment og leverer direkte fra oss og hjem til deg. Trimtex kler opp hardhausene i Norseman Extreme Triathlon, soldatene i Forsvaret - og titusenvis av utøvere og mosjonisetr landet rundt.

Formet av gjørme, grus, striregn, snøfokk, motvind og motbakker er Trimtex tilpasset den nordiske råskapen. Vi er alltid ute etter å hoppe litt høyere, spurte litt fortere og finne nye veier.

Fordi det er uslåelig kvalitet som skaper de råeste resultatene.

Vi bryr oss om miljøet, og det vet vi at du også gjør

Nanosølv kan lede til antibiotikaresistens, og kan også påvirke økosystemet. Derfor har vi et føre var prinsipp som forbyr oss å bruke nanosølv som antibakterielt belegg på våre produkter. Alle klær vi produserer er Øko-tech, Iso og Reach-sertifisert. Det innebærer at ingen materialer inneholder skadelige stoffer som skader miljøet. All dun vi bruker kommer fra næringsmiddelindustrien. Vi bruker aldri dun fra levende dyr. Ullen vi bruker i våre klær er mulesing-fri og godkjent av Bluesign.

90 prosent av vår produksjon skjer i Europa ved vår egen produksjonsenhet i Estland. Materialene er i hovedsak fra Italia eller andre europeiske land, og gjør avstanden fra produksjon til marked liten. Både hovedkontoret i Norge og vårt estiske kontor er ISO-sertifisert. De resterende 10 prosentene produseres i Taiwan og Kina, der vi påser at produksjonen skjer i henhold til våre strenge retningslinjer for etikk og miljø. Vi har full åpenhet rundt leverandører og vi deler gjerne denne informasjonen dersom du kontakter oss.